skip to Main Content

In April 2016 waren wij met ons gezin (8 pers) 10 dagen te gast in Villa Chara. Wat een leuke tijd hebben we daar gehad. We voelden ons direct helemaal thuis.
Van alle gemakken voorzien, vaatwasser, wasmachine, sauna, Wifi, TV met Nederlandse zenders, alle slaapkamers hun eigen badkamer en natuurlijk het heerlijke (evt. verwarmde ) buitenbad. Iedere ochtend heerlijk ontbijten met zijn allen aan de grote tafel op het zonnige terras. De villa ligt in een rustige wijk niet ver van alle uitgaanscentra, Albufeira centrum ligt op 20 min. rijden. Zoomarine 10 minuten, strand Gale 5 min. en Guia nog geen 10 minuten.

Vele goede restaurantjes in de buurt, een paar zelfs op loopafstand, dus een lekker lokaal wijntje is dan geen probleem. De plaatselijke bevolking, die bijna allemaal Engels spreken en verstaan zijn zo aardig, behulpzaam en vriendelijk, of je ze al jaren kent.

Laat ik vooral Algarve shopping mall nog even benoemen. 10 min. rijden met de auto vanaf de villa en je bent bij het grootste winkelcentrum van de Algarve. Vlakbij de villa in Galé zit ook een hele goede supermarkt Apolonia waar je heerlijke gerechten kan kopen.

In de Algarve is zoveel te doen dat we wel terug moeten komen en dat doen we zeker, weer in jullie appartement of villa.

Fam. Westerbos

Back To Top