skip to Main Content

Dit jaar zijn we in de maand mei met z’n vieren naar Portugal geweest en zoals elk jaar, het was weer een geweldig feest. We logeerden in het rustige plaatsje Guia, in een comfortabel appartement. Het appartement heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. Compleet ingerichte keuken en een ruime eet/zitkamer, alle ruimtes zijn voorzien van airco. Vanuit de 3 balkons is er een geweldig uitzicht op het dorp en de omgeving.

Het appartement is gelegen op de eerste etage, zeer goed bereikbaar via trap of lift, ook vanuit de parkeergarage. Het appartementen complex heeft een eigen zwembad, de twee weken dat wij er waren was het daar heerlijk rustig. ’s Ochtends even broodjes en een krantje kopen, dat is maar 10 min. lopen. We hebben leuke tripjes gemaakt naar Portimao, Lagos, Silves, Loule en Albufeira. Ook het strandbezoek bij GalĂ© was aangenaam, we genoten van een heldere zee. ’s Avonds lekker eten in een van de vele restaurantjes.

Tot slot, mocht het weer een keer minder goed zijn, vanuit het appartement ben je zo bij de Algarve Shopping, allerlei winkels met kleding, speelgoed, restaurants enz.

Groeten van Marrie, Wil, Dirk en Cees.

Back To Top